UNITY-logo

Nye venner og netværk

Vi har gjort det let for dig at flytte til Aarhus og skabe et netværk fra første dag i den solide jyske muld. Vores boligramme giver dig mulighed for at være dig selv i din egen lækre lejlighed med multifunktionelle designermøbler, køkken og bad. Når du er klar til selskab, er der rig mulighed for at møde ligesindede i rammer skabt til aktive fællesskaber.

faellesskab-i-UNITY
Find Ideelle Studieboliger i Aarhus

Let at flytte ind i
– svær at sige farvel til

At bo i UNITY Aarhus betyder, at du nemt kan skalere op og ned på din boligstørrelse efter behov. Skulle dine ønsker for nuværende boligstørrelse ændre sig, kan du flytte til en studielejlighed eller en større lejlighed uden at skulle flytte fra det fællesskab, du hurtigt kommer til at elske at være en del af. Det er nemlig let administrativt at flytte ind i UNITY Aarhus, men det bliver for mange følelsesmæssigt svært at flytte fra igen. For UNITY Aarhus er mere end en bolig.

Skabt til fællesskaber

I UNITY Aarhus kan I bo hver for sig og nemt mødes til middage i vores lounge områder med fælleskøkkener og til grillhygge på tagterrasserne. Træn sammen i fitnesscenteret, hop i saunaen og se film og sportskampe på storskærm. Orker I ikke lave mad, kan I mødes i caféen. Studerer eller arbejder I sammen, kan I holde møder og skabe arbejdsfællesskaber med ligesindede i uWork.

spil-og-faellesskab-i-lejeboliger
sovevaerelse-i-lejelejlighed-i-aarhus-med-udsigt

Flyt sammen med dine venner uden roomiebøvl

I UNITY Aarhus kan du flytte sammen med alle dine venner og slipper for bøvlet ved at bo sammen. Nu er det slut med din roomies lange hår i vasken, sure sokker, foundation på håndklæderne og cornflakes i køkkenvasken. Vælg lejligheder ved siden af hinanden i vores boligvælger.

Trygt og sikkert

At bo i UNITY Aarhus giver tryghed. Her kan du bo alene og søge fællesskabet efter behov. Vores rammer gør, at beboerne hurtigt lærer hinanden at kende. Det er både hyggeligt, men også trygt og rart.

I kælderen har vi en moderne sikret parkeringskælder til både cykler og biler.

Vores topmoderne rammer er udstyret med kameraer og nøglebriksystem, som sørger for din sikkerhed nat og dag.

Bæredygtigt og cirkulært

UNITY deler vores beboeres passion for et mere bæredygtigt liv. Vi stræber hele tiden efter at finde nye og bedre måder at hjælpe vores planet på, når vi indretter og vedligeholder vores ejendomme.

Her bor vi i mindre units og deler fællesarealer, så vi kan mødes på kryds og tværs og være mange sammen.

Når du flytter fra din lejlighed, cirkulerer dine møbler videre til den nye beboer. Passer du godt på din lejlighed, kan du hjælpe os med at kunne genanvende vores møbler og skabe glæde i mange menneskers liv.

Ny boligform i Danmark - allerede kendt i Norden

UNITY Aarhus tilbyder en unik boligform, der længe har vakt stor interesse i udlandet og nu endelig også er kommet til Danmark. Den nye boligform byder på rum, der problemfrit supplerer bolig, arbejde, træning og community i rammer, der giver en stærk følelse af fællesskab og binder livet sammen i en enhed.

UNITY har gjort det til vores mission at give dig funktionalitet i topklasse i æstetiske designerlejligheder med direkte adgang til en række faciliteter lige udenfor din dør. Vi byder dig velkommen i vores nordiske UNITY-familie, som allerede tæller konceptboliger på flere lokationer.

Flyt ind fra august 2023. Book en fremvisning allerede nu.

Bestil fremvisning

Udfyld venligst formularen, og en af vores ejendomsmæglere vil kontakte dig via telefon eller e-mail så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du have din fremvisning?

Betingelser

Betingelser
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.