UNITY-logo
unity-gradient-dot

Ny boligform gør Aarhus mere attraktiv

Aarhus er en by i rivende udvikling. Både virksomheder og fakulteter har brug for at kunne tiltrække arbejdskraft til byen. Der er kamp om de nye talenter, som endda også stiller nye krav til deres kommende arbejdsgivere.

En tryg base med gode private boligforhold og adgang til mangfoldige fleksible fællesskaber er gode kort at have på hånden, når du skal rekruttere nye talenter, graduates, interns eller expats.

Hos UNITY Aarhus tilbyder vi fuldt møblerede lejeboliger i flere størrelser i rammer skabt til fællesskaber. Vi dækker mange af tilflytternes private behov, så du kan koncentrere dig om at integrere dine nye medarbejdere på arbejdspladsen og sørge for optimale professionelle forhold.

faellesskab-i-UNITY

I fremtidens boligform lejer man en mindre lejlighed og deler ekstraordinære faciliteter med omtanke for miljøet. Vi tilbyder en ny boligform, som er inspireret af hotelmiljøet og på samme tid giver privatliv. 

UNITY Aarhus tilbyder en boligform, som allerede er kendt i udlandet, men som stadig er ny i Aarhus. Her er fleksible fællesskaber i bæredygtige rammer i fokus. 

I caféen i stueetagen kan I mødes over et lille glas eller spise sammen. Butikken har det man lige mangler, og der er kaffestationer rundt på etagerne.

Slå rødder i Aarhus

For din nytilflyttede medarbejder er det et helt liv, der skal flyttes. Nye rødder skal skabes i den jyske muld. 

Med en tryg bopæl og med mulighed for hurtigt at socialisere og integrere sig i byen, får din nye medarbejder en god start. Vores erfaring fra vores andre lokationer rundt i Norden betyder, at vi kan tilbyde en nem og stressfri måde at flytte til Aarhus på.  

spil-og-faellesskab-i-lejeboliger

Fuld møbleret lejelejlighed

Hos os kan din nye medarbejder vælge sin lejebolig med 1, 2 eller 3 værelser på et boligareal fra 29–93 m2. Alle lejligheder har eget køkken og bad samt privat altan eller terrasse. De største lejligheder har op til 5 altaner. Børn er naturligvis også velkommen i UNITY.

Alle lejligheder er fuldt møbleret af det anerkendte britiske designhus Tom Dixon med fokus på multifunktion. 

Med boligtilbud fra UNITY Aarhus kan I brande jeres virksomhed ved at tilbyde medarbejderne boligforhold bygget med omtanke for bæredygtighed, delbarhed og genanvendelighed. Når en medarbejder rejser hjem, overtager den næste møblerne.

After hour hygge

Hos UNITY Aarhus kan jeres talenter, praktikanter og specialister bo, arbejde, træne og socialisere på en samlet lokation frem for over spredte lejemål over hele byen.De bor i egen private lejlighed og kan finde ro og er på samme tid tæt på hinanden, så de efter behov kan skabe et unikt ‘after hours’ miljø. 

I de store fælleskøkkener i vores loungeområder kan jeres medarbejdere lave madklubber og kokkerere lokale eksotiske retter til hinanden eller prøve kræfter med frikadeller.

Vi tilbyder fitness og yoga i huset. I kan træne i vores udendørs træningsfaciliteter eller mødes i saunaen efter arbejde.

Vild udsigt fra tagterrasserne

Både fra lejlighederne og fra de mange fællesområder er der en fantastisk udsigt ud over Aarhus. Vi tilbyder hele syv fælles tagterrasser med grill, borde og stole og lægger op til hygge. 

Tag elevatoren op til 28. etage og få et panoramaudsyn over Aarhus. Se solen gå ned, få et glimt at regnbuen over Aros eller find Domkirkens tag foran kranerne i Aarhus Havn. Her får din medarbejder overblik over sin nye by.

unity-gradient-dot

Professionelt netværk og mødelokaler

unity-gradient-dot

De unge talenter ønsker hybride arbejdsforhold. Har din nye medarbejder mulighed for at arbejde hjemmefra, venter uWork loungen med professionelt netværk i et kreativt og motiverende miljø. 

I vores co-workspace kan I leje optimale hybride kontorpladser med forplejning, printerrum og mødefaciliteter. 

Her kan dine medarbejdere opbygge et professionelt netværk med ligesindede og professionelle fra andre brancher.

Hvem ved om et godt netværk med de studerende, der også bor i UNITY, kan føre til rekruttering af studentermedhjælpere og sidenhen kommende young graduates?

Helhedsfølelse og skalerbarhed

Nem administration og skalerbarhed

Som virksomhed med hyppig brug af – og udskiftning i medarbejderstaben kan UNITY Aarhus hjælpe jer med at skabe en enestående oplevelse af helhed. De unge tænker deres liv som “One Life” og søger en oplevelse af sammenhæng og forbindelse.

Vi byder jeres graduates, interns, expats, freelancere, pendlere og andre interim medarbejdere i alle aldersklasse og med forskellige familieformer velkommen i rammer skabt til at mødes i mangfoldige fællesskaber. 

Her kan I skalere op og ned i antal boliger efter behov og endda få flere lejligheder ved siden af hinanden, så I er med til at skabe tryghed og internt netværk også.

Brug vores boligvælger til at finde lejligheder tæt på hinanden.

fuldt møbleret lejeboliger

Unity Aarhus

DOKK1

Aarhus Street Food

Tivoli Friheden

Aros Aarhus Kunstmuseum

Bazar Vest

Aarhus Universitet

Botanisk Have

Aarhus Ø

Sikkert, trygt og tæt på alt

Med nøglebrik, kameraovervågning og masser af lyskilder kan dine nye medarbejdere færdes sikkert i og omkring deres bolig. Cykler og biler parkeres i vores kælderparkering. 

Det er nemt at komme rundt i byen og midtbyen nås på få minutter på cykel. Der er gode offentlige transportmuligheder udenfor døren også til til Aarhus H, Aarhus Lufthavn og rutebilstationen, hvis rejser er en del af hverdagen.

På få minutter på cykel, når du Latinerkvarteret eller de hyggelige caféer på Trøjborg. Strand og skov er også tæt på. 

Bestil personlig fremvisning

Udfyld venligst formularen, og en af vores ejendomsmæglere vil kontakte dig via telefon eller e-mail så hurtigt som muligt.

Betingelser

Betingelser
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.