UNITY-logo

Fleksibilitet og frihed

Velkommen til uWork – et åbent kontorfællesskab dig dig, der har brug for et skrivebord i et fleksibelt miljø. 

I vores uWork loungeområde kan du studere, arbejde og drive forskellige former for erhverv i lækre møblerede omgivelser skabt til at netværke, samarbejde og få inspiration. 

Måske har du mulighed for hjemmearbejdsplads på dit arbejde. Måske er du freelancer eller pendler til en kunde i Aarhus og har brug for en kontorplads. Måske er du studerende og vil i gang med at opbygge dit professionelle netværk.

Hos UNITY Aarhus har vi et skrivebord parat til dig og dit team.

uWork hybrid arbejdsplads med netværk

De seneste år har vi set et stort skifte både i måden, vi bor og arbejder på. Vi vil have frihed og fleksible arbejdsforhold i inspirerende arbejdsmiljøer. Kom ned i uWork og se vores attraktive co-workspace.

Her finder du en inspirerende arbejdsstation, flex desk og kreative mødelokaler.

Vores unikke arbejdsområder er indrettet, så de passer til ethvert arbejdsbehov. Uanset om du har brug for at sidde med dit eget projekt, vil samarbejde, netværke eller om du blot skal sende en enkelt mail på farten, danner uWork rammen om et fleksibelt arbejdsliv.

unity-gradient-dot

Slut med kedelig hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdspladsen er blevet et attraktivt alternativ til at sidde fast på kontoret, men kan også blive en lidt ensom og kedelig affære i længden.

Når du bor og arbejder i UNITY Aarhus får du det bedste af to verdener. Når du vil have ro, kan du sidde i din lejlighed med sublim udsigt og arbejde, og når du vil have selskab, kan du finde netværk i uWork. Få smil på læben og en god snak i pauserne i loungen.

pige-arbejder-paa-computer
unity-gradient-dot

Designerkontor med
lave udgifter

Hos uWork Aarhus skal du ikke bruge tid og penge på at indrette din egen arbejdsplads. I samarbejde med det britiske design studio Tom Dixon har vi skabt et fuldt møbleret designer co-workspace. 

Vi har styr på din kaffestation, ordner dine planter, sørger for at printeren er fyldt op og rent faktisk virker, har installeret hurtigt wi-fi, betalt ejendomsskat og har generelt bare styr på din facility, så det hele spiller. Har du brug for et skab, har vi et locker klar til dig. 

Det giver dig friheden til at fokusere på dit arbejde og byder på kaffe og te til arbejdet. 

Fitness, yoga og sauna

I pauserne kan du hoppe i fitnesscenteret med din sidekammerat og få pulsen op på løbebanen. Få clearet hovedet og kom ned i kroppen efter arbejde, når vi inviterer til yoga. Slut af med en tur i saunaen.

Har du lyst til en god kop kaffe, spørger du baristaen i caféen efter din yndlingsmokka. Er du træt af madpakker, finder du også lette retter på menukortet eller kan besøge butikken og hente det, du lige mangler.

Professionelt netværk og fredagsbar

Hos uWork har vi skabt rammerne for, at du kan skabe netværk på kryds og tværs. Her finder du mange forskellige faggruppe og karriereveje. Du finder alt fra erfarne etablerede kontakter, expats fra udlandet, studerende, forskere til young professionals i gang med deres første jobs.

Det giver god mulighed for at lære nye folk at kende, bygge netværk og hvem ved måske endda samarbejde på nye spændende projekter.

Med caféen i bygningen og hele syv fælles tagterrasser er der lagt op til nogle sublime fredagsbarer.

Liberalt erhverv fra din bolig

Aarhus er en proaktiv kommune i forhold til liberalt erhverv fra egen bolig. Tjek kommunens hjemmeside for hvilke erhverv, der er mulige at drive fra din bolig i UNITY Aarhus og tag en snak med os hos uWork, så ser vi, hvad der kan lade sig gøre.

Her er både højt til loftet og en virkelig god udsigt. Tag elevatoren eller er du frisk trapperne op til 28. etage og få et sublimt overblik over dine erhvervsmuligheder i Smilets by.

Ses vi i uWork?

Bestil fremvisning

Udfyld venligst formularen, og en af vores ejendomsmæglere vil kontakte dig via telefon eller e-mail så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du have din fremvisning?

Betingelser

Betingelser
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.