UNITY-logo
unity-gradient-dot

Midlertidig møbleret lejebolig i Aarhus

Har du brug for en midlertidig bolig i Aarhus? Måske skal du for en periode pendle til Aarhus i forbindelse med dit job. Måske skal du bygge om og mangler et sted at bo imens. Måske har din livssituation ændret sig, så du akut mangler en møbleret lejebolig. Måske skal du læse et enkelt semester i Smilets by og har udlejet din egen lejlighed med dine møbler? Der er mange grunde til, at vi på forskellige tidspunkter i livet, kan have brug for en let løsning på en midlertidig boligudfordring.

Slut med at bo
i en kuffert

Er du træt af at pakke din kuffert og hele tiden føle, at du er på vej et nyt sted hen? Hos UNITY Aarhus får du en fast base. Du kan flytte ind fra dag til dag og blive lige så længe, du har brug for og lyst til. Her kan du finde fred og ro i dit eget space, lave den mad, du bedst kan lide og møde verden lige udenfor din dør.

Nu behøver du ikke længere føle, at du bor i en kuffert. Med vores nye boligform tilbyder vi fleksible lejebetingelser og attraktive faciliteter, som du kender det fra hoteller, men i dit eget hjem i Aarhus.

Tre størrelser med møbler og altan

unity-gradient-dot
unity-gradient-dot

Vores lejligheder spænder fra 29 til 93 m2 med 1, 2 eller 3 værelser med eget køkken og bad. Alle lejligheder har altan eller privat terrasse. De største lejligheder har 2 – 5 altaner, så du kan få sol på flere tidspunkter på dagen. Lejlighederne er fuldt møbleret og klar til at flytte ind i fra dag et.

Vælger du en lejlighed i UNITY Aarhus med to værelser, får du udover stue med køkken et dejligt soveværelse med dobbeltseng, skabsplads og arbejdsstation. Vælger du tre værelser får du også et værelse med køjeseng, skabe og arbejdsstation. Børn er naturligvis velkomne.

Du får gratis Wifi de første 6 måneder og betaler derefter kun 100 kr. pr. måned.

Fra mange af lejlighederne får du en sublim udsigt over Aarhus. 

I vores boligvælger kan du vælge din lejlighed og udsigt.

fuldt møbleret lejeboliger

Previous slide
Next slide

1-værelses

29 – 34 m2 fra 4.600 DKK

 • Fuldt møbleret i samarbejde med det britiske design studio, Tom Dixon med omtanke for multifunktionalitet og bæredygtighed.
 • Egen altan eller terrasse
 • Inkl. adgang til fitness, udendørs træningsarealer og sauna.
 • Gratis Wifi de første 6 måneder fra lejeperiodens start (herefter kun 100 kr. /mdr.)
 • Reward: Optjen 1 måneds gratis husleje, når du har boet her i 12 måneder.
 • Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og indbygget skabsplads
 • Køkken med opvaskemaskine, køleskab med frostboks, kogeplader, ovn og emhætte.
 • 90-140×200 cm. seng med indbygget opbevaring
 • Adgang til fællesarealer med køkken og lounge ude og inde.
Previous slide
Next slide

2-værelses

42 – 65 m2 fra 7.600 DKK

 • Fuldt møbleret i samarbejde med det britiske design studio, Tom Dixon med omtanke for multifunktionalitet og bæredygtighed.
 • Egen udgang til 2-3 private altaner
 • Separat soveværelse med 160×200 cm. Dobbeltseng med indbygget opbevaring, arbejdsstation og skabe.
 • Køleskab med frostboks, keramiske kogeplader, ovn, udtræksemhætte og opvaskemaskine
 • Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og indbygget skabsplads
 • Store vinduespartier med rullegardiner/mørklægning
 • 43”TV
 • Gratis Wifi de første 6 måneder fra lejeperiodens start (herefter kun 100 kr. /mdr.)
 • Inkl. adgang til fitness, udendørs træning og sauna.
Previous slide
Next slide

3-værelses

60 – 93 m2 fra 9.500 DKK

 • Fuldt møbleret i samarbejde med det britiske design studio, Tom Dixon med omtanke for multifunktionalitet og bæredygtighed.
 • Egen udgang til 2-5 private altaner med soltimer på forskellige tider af dagen
 • Soveværelse med 140-160×200 cm. dobbeltseng, skabe og arbejdsstation
 • Ekstra værelse med 90×200 cm. m køjeseng, skabe og arbejdsstation.
 • Store vinduespartier med rullegardiner/mørklægning
 • 43”TV
 • Køleskab med frostboks, keramiske kogeplader, ovn, udtræksemhætte og opvaskemaskine
 • Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og indbygget skabsplads
 • Gratis Wifi de første 6 måneder fra lejeperiodens start (herefter kun 100 kr. /mdr.)
 • Inkl. adgang til fitness, udendørs træning og sauna.

Mere end et hjem

Hos os i UNITY Aahus får du meget mere end bare et hjem.

Vi tilbyder alt fra elegante loungeområder og fuldt udstyrede træningsfaciliteter til smukke tagterrasser, saunaer, café og spændende begivenheder.

Har du brug for en fleksibel arbejdsplads, kan du leje dig ind i uWork, et kontorfællesskab med mødelokaler, printerrum og receptionist.

UNITY Aarhus er en del af et netværk af en række andre UNITY boliger i Norden. Vi har bred erfaring med at bygge rammer, der leder til gode naboskaber og nye fællesskaber for vores beboere. Er du tilflytter til Aarhus, får du hos os let adgang til at skabe nye relationer.

Her kan du mødes med naboen til morgentræning, hoppe med på et yogahold, hygge i caféen eller samle en flok kolleger til drinks på tagterrasserne, mens I tænder op i grillen.

tom-dixon

Design og koncept

UNITY Aarhus er møbleret og designet i samarbejde med det britiske design studio Tom Dixon, som har nyfortolket måden at bo på i et industrielt, minimalistisk og lækkert design specialfremstillet af unikke og robuste materialer.

Lejlighederne er indrettet med multifunktionalitet i tankerne, så flere af møblerne har dobbelt funktion for pladsoptimering.

Fremtiden er delbar

Da Tom Dixons design studio skabte designet til UNITY Aarhus havde de fremtidens boligform i tankerne. For hos UNITY Aarhus deler vi vores beboeres passion for et mere bæredygtigt liv og med fokus på det cirkulære og det delbare. Vi stræber hele tiden efter at finde nye og bedre måder at hjælpe vores planet på, når vi indretter og vedligeholder vores ejendomme.

Her behøver du ikke storme ud og købe midlertidige møbler, som du så måske snart skal af med igen. Vi har designet hele huset efter, at du som lejer har, hvad du skal bruge for at leve et komfortabelt, fleksibelt og nemt liv i din egen lejlighed. På samme tid har du lige udenfor din dør adgang til lækre fællesarealer, som gør det muligt for dig at møde nye bekendtskaber og giver dig plads til at invitere gamle venner eller familie på besøg.

Når du flytter fra din lejlighed, cirkulerer dine møbler videre til den nye beboer. Passer du godt på din lejlighed, kan du hjælpe os med at kunne genanvende vores møbler og skabe glæde i mange menneskers liv.

Nem at komme
til og fra

UNITY Aarhus ligger i krydset mellem Hasle Ringvej og Randersvej. Med sine imponerende 170 meter over havets overflade ser du bygningen fra lang afstand og når nemt hertil fra byens motorveje og Ringvejen.

I vores moderne parkeringskælder kan du sætte din bil og trille på cykel ned in Aarhus midtby. På bare fem minutter på cykel når du enten Trøjborg eller Latinerkvarteret med de hyggelige caféer og biografer. Skoven og havet ligger knap 5 km væk. Aarhus hænger godt sammen, når det kommer til offentlig transport. Både bybusser og Letbanen stopper lige udenfor din dør.

Du kommer rundt i bygningen ved hjælp af en nøglebrik. Bygningen er udstyret med kameraer og lyskilder for tryghed og sikkerhed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i UNITY Aarhus.

Bestil fremvisning

Udfyld venligst formularen, og en af vores ejendomsmæglere vil kontakte dig via telefon eller e-mail så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du have din fremvisning?

Betingelser

Betingelser
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.