UNITY-logo

Studiebolig med fællesskab

Er du kommet ind på et studie i Aarhus, og leder du efter en god begynderlejlighed? Hos UNITY Aarhus byder vi studerende hjerteligt velkommen. 

Vi vil gøre vores bedste for at skabe en ramme om dit liv, så du får en uforglemmelig studietid i Smilets by, Danmarks måske hyggeligste studieby.

Studiebolig i Aarhus

Der er mange tanker om studielivet og en masse bolde i luften, når man skal begynde at studere. Måske skal du ovenikøbet flytte hjemmefra og måske endda flytte væk fra venner og familie. Vi hjælper dig godt i gang med livet i Aarhus, så du kan koncentrere dig om dit studie fra starten. 

Måske er du allerede er i gang med dit studie og ønsker at bo tættere på Universitetsparken og benytte de mange ekstra faciliteter, vi stiller til rådighed. 

udsigt-fra-3-vaerelses-lejlighed-i-aarhus
par-laver-mad-i-koekken-i-lejebolig

En ny måde at bo på

Unge menneskers ønsker for boligform udvikler sig meget i disse år med fokus på fællesskaber, delbarhed og bæredygtighed. 

Med UNITY’s mange boligtilbud i flere af de nordiske lande har vi god erfaring med at skabe den boligform, unge mennesker ønsker sig.

 

unity-gradient-dot

Fri fitness og grill på tagterrassen

For studerende er kombinationen af egen bolig og en lang række fællesarealer i rammer skabt til fællesskaber en gave. Vi hjælper dig med at holde gode pauser, så dit hoved kan finde ro og kroppen kan blive aktiveret.

Du slipper for udgift til fitnesscenteret, når du flytter ind i UNITY Aarhus. Her får du fri fitness og har adgang til en række udendørs træningsfaciliteter.

Fra de syv fælles tagterrasser er der sublim udsigt over Aarhus. Tænd grillen op og inviter dine nye studiekammerater til hygge. Her er der plads til at mødes.

Med egenbetaling kan du få plads på vores yoga og mindfulnesshold og hoppe en tur i saunaerne. 

I caféen kan du møde en ven og snuppe en god kop kaffe over et spil Backgammon og butikken har det, du lige mangler.

Bæredygtighed og multifunktion

Designeren Tom Dixon har haft bæredygtighed, delbarhed, genanvendelighed og multifunktionalitet for øje, da han skabte møblementet til UNITY. 

Når du flytter fra din lejlighed, cirkulerer dine møbler videre til den nye beboer. Passer du godt på din lejlighed, kan du hjælpe os med at kunne genanvende vores møbler og skabe glæde i mange menneskers liv.

multifunktionel-lejlighed-i-aarhus
arbejdsplads-i-lejlighed

Studiegaranti

Vi tilbyder studiegaranti, så du trygt kan reservere din lejlighed, allerede før du får besked om optag på dit studie. Hvis det uheldige skulle ske, at du ikke kommer ind på drømmestudiet, annullerer vi lejekontrakten kvit og frit ved fremvisning af afslaget på studieplads.

Ro til at studere

En god, funktionel og tryg bolig er vigtig, når du skal studere. Ved siden af studie, job og venner er der oftest ikke det store overskud eller kendskab til at fikse diverse reparations- og vedligeholdsopgaver, som ældre lejligheder ofte gemmer på. 

Hos UNITY Aarhus flytter du ind i en nybygget bæredygtig bygning med minimalt vedligehold, så du kan koncentrere dig om dit studie og få en god start på dit nye liv i Aarhus. 

I din egen lejlighed kan du finde ro til at læse og lade op til en ny dag på din uddannelse. 

Du får 6 måneders gratis WiFi fra lejeperiodens start (herefter kun 100 kr./md.).

pige-arbejder-paa-computer

Nem at flytte ind i, svær at sige farvel til

Du flytter ind i din egen lejelejlighed med 1, 2 eller 3 værelser med køkken, bad og egen altan eller terrasse. 

Alle lejlighederne er fuldt møbleret med omtanke for multifunktionalitet og bæredygtighed. Måske starter du i en 1 værelses lejlighed og kan senere få lyst til at opgradere til en 2 eller 3-værelses lejlighed eller omvendt.

Du behøver dermed ikke flytte fra de fællesskaber, du bliver en del af, fordi du vil bo i en mindre eller større lejlighed. UNITY er nem at flytte ind i og bliver ofte svær at sige farvel til.

Previous slide
Next slide

1-værelses

Previous slide
Next slide

2-værelses

Previous slide
Next slide

3-værelses

unity-gradient-dot
unity-gradient-dot

Flyt sammen med dine venner uden roomiebøvl

I UNITY Aarhus kan du flytte sammen med alle dine venner og slipper for bøvlet ved at bo sammen. Nu er det slut med din roomies lange hår i vasken, sure sokker, foundation på håndklæderne og cornflakes i køkkenvasken. Vælg lejligheder ved siden af hinanden i vores boligvælger.

Mød verden

Har du brug for et læsefællesskab, kan du leje dig ind i vores co-workspace, uWork, hvor du møder andre studerende fra flere studieretninger. 

Her finder du også erhvervsfolk og kan begynde at bygge dit netværk op. Til forskel for et kollegium møder du hos UNITY Aarhus mange forskellige nye mennesker, som byder ind med perspektiver fra mange positioner i livet og giver dig en bredere horisont og et mere helstøbt verdensbillede. 

I UNITY får du både byens bedste udsigt og et udsyn på verden.

Unity Aarhus

DOKK1

Aarhus Street Food

Tivoli Friheden

Aros Aarhus Kunstmuseum

Bazar Vest

Aarhus Universitet

Botanisk Have

Aarhus Ø

Tæt på Universitetsparken

Kniber det med at komme op om morgenen, kan vi glæde dig med, at du fra UNITY Aarhus blot skal sætte dig på cyklen, så triller du ned i Universitetsparken.

Letbanen og bybusserne kører dig hjem fra byen og stopper lige udenfor døren.

På få minutter på cykel når du Latinerkvarteret eller de hyggelige caféer på Trøjborg.

Du kommer også nemt til banegården og rutebilstationen, hvis du er tilflytter og skal på besøg hjemme.

Sikkert og trygt

Med din nøglebrik, kameraovervågning og masser af lyskilder kan du færdes sikkert i og omkring din bolig.

Cyklen parkerer du i vores kælderparkering, når du kommer hjem. Så står den sikkert og sadlen er tilmed tør, når du hopper op på cyklen dagen efter.

Bestil fremvisning

Udfyld venligst formularen, og en af vores ejendomsmæglere vil kontakte dig via telefon eller e-mail så hurtigt som muligt.

Hvordan vil du have din fremvisning?(Påkrævet)

Betingelser

Betingelser(Påkrævet)
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.